dinsdag 18 juni 2024

Di 2024-06-18

Toppert alert! Toppert alert! Twee EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Komt een vent een cafe binnen. Hij bestelt een pilsje en zegt tegen de kroegbaas: "het stinkt hier naar kak." En hij vertrekt. Afijn, even later komt er een andere man het cafe binnen. Ook hij bestelt een pilsje en zegt tegen de kroegbaas: "het stinkt hier naar kak." En deze kerel staat op en vertrekt ook. Nou, je kan op je klompen aanvoelen dat vind die kroegbaas niet zo leuk, dus die gaat naar de plaatselijke buurtsuper en koopt daar een flesje dennengeur. Eenmaal terug in zijn cafe spuit hij heel dat flesje leeg. Komt er wat later weer een andere vent dat cafe binnen, bestelt ook een pilsje en die zegt tegen die kroegbaas: "het lijkt hier godverdomme wel of er iemand in het bos heeft zitten kakken joh." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1800: Turkije - Georgie (F)
2100: Portugal - Tsjechie (F)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze dinsdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten