vrijdag 14 juni 2024

Vr 2024-06-14

Toppert alert! Toppert alert! Het gaat beginnen. EURO 2024. Met vanavond de openingswedstrijd op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Florentien heeft stiekem de auto geleend van haar vriend. Nee zeg, wat er gebeurt? Ze rijdt een deuk in de deur. Dus die gaat met een rotgang naar de garage met de vraag of ze dit even snel voor haar kunnen maken? "Tja uh, je bent een lieve meid," zegt die monteur, "maar dat kunnen we nu niet aan beginnen, daar hebben we geen tijd voor." "Ja," zegt ze, "maar het moet gebeuren. Die vriend van me wordt woest als-ie die deuk ziet. En ze blijft maar doorzeuren en doortetteren. Dus die monteur wordt het zat en zegt: "Weet je wat je doet? Doe het lekker zelf." "Ja," zegt ze met paniek in haar stem, "maar hoe moet ik dat dan in godsnaam doen?" Hij zegt: "Gewoon op je uitlaat blazen. Heel hard. Zo hard als je kunt. Dan blaas je vanzelf die deuk uit die deur." Afijn, dus die Florentien rijdt naar huis, parkeert die auto voor de deur, gaat op haar buik liggen, gooit die lippen om die uitlaat heen en begint me daar toch een een partij te blazen, niet normaal, echter er gebeurt niets. Komt de buurvrouw langsgelopen. Die zegt: "Joh Florentien, wat ben jij nou aan het doen?" "Nou," zegt ze, "ik heb een deuk in die deur daar en bij de garage zeggen ze dat ik op de uitlaat moet blazen want dan gaat die deuk er vanzelf uit. Maar het lukt verdomme niet." "Nee," zegt die buuf, "vind je het gek, je raam staat nog open." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

2100: Duitsland - Schotland (A)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze vrijdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten