zaterdag 15 juni 2024

Za 2024-06-15

Toppert alert! Toppert alert! Drie EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Zitten een Deense dog en een herdershond in de wachtkamer van een dierenarts. Zegt die Deense dog tegen die herdershond: "Ben jij nou zo'n flinke hond, moet je kijken hoe je er bij zit. Ben je nou echt zo bang voor de dokter?" "Nou," zegt die herdershond, "ik word straks afgemaakt." "Oh wat erg," zegt die Deense dog, "dat wist ik niet, wat heb je gedaan dan?" "Zal ik je vertellen," zegt die herdershond. "Afijn, we lopen in het park, mijn basie en ik. Loopt er zo'n klein klote hondje langs ons en dat kutbeest begint direct te keffen en te blaffen, gewoon super irritant en ik was het helemaal zat. Dus ik pak dat beessie in zijn nekkie en schudt twee keer totdat ie stil is. Wat denk je? Breekt-ie zijn nek. Tja, en nou word ik dus afgemaakt." "Hmm, lekker dan," zegt die Deense dog. Zegt die herdershond: "Maar waarvoor ben jij hier dan eigenlijk?" "Nou dat is ook wat," zegt die Deense dog, "dat zal ik je vertellen. Ik lig thuis heerlijk te slapen, word ik wakker van het gestommel in de badkamer. Ik sjok die trap op, doe met mijn snuit die badkamerdeur open, staat mijn bazinnetje poedelnaakt voorover gebukt het bad schoon te maken. Tja uh, ik keek het nog effe aan maar ik kon me niet inhouden, dus ik ben er bovenop gesprongen en heb d'r gepakt waar ik haar pakken kon." Zegt die herdershond: "En nu word je waarschijnlijk ook afgemaakt?" "Nee," zegt die Deense dog, "ik moet van mijn baasje mijn nagels laten knippen." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1500: Hongarije - Zwitserland (A)
1800: Spanje - Kroatie (B)
2100: Italie - Albanie (B)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze zaterdag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten