zondag 16 juni 2024

Zo 2024-06-16

Toppert alert! Toppert alert! Drie EURO 2024 groepswedstrijden op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

Er heeft een inbraak plaatsgevonden bij een juwelier. Afijn, een groot onderzoek is gaande. Politie heeft alles met linten afgezet. Maar ja, geen spoor te vinden. Echter er is een jonge agent die ziet een dronken kerel op een bakje zittten. Hij loopt er naartoe en zegt: "Meneer heeft u misschien gezien wat er is gebeurd? Er is namelijk ingebroken bij de juwelier." Die dronkaard zegt: "Jongen, ik heb (hik) alles gezien." Die agent vraagt: "Wat heeft u dan precies gezien?" Hij zegt: "Zal ik je (hik) vertellen. Er komt een grote vrachtwagen met (hik) een hele grote kar erachter hier de straat binnenrijden. Die wagen stopt, (hik) gaat er een klep open, komt er vervolgens een joekel van een olifant uit, niet te geloven hoe groot. Die olifant loopt (hik) die juwelierszaak binnen, begint met zijn kont te draaien, maakt het raam stuk, pikt met zijn slurf (hik) die hele vitrine leeg, loopt terug naar die kar, kleppie gaat dicht en hij rijdt zo weg." Die agent kijkt hem een beetje wazig aan en zegt: "Meneer, zo te zien en te ruiken heeft u nogal wat gedronken. Weet u dit heel zeker?" "Ja," zegt die man, "ik heb het (hik) allemaal gezien. Ik zag het zo voor mijn neus gebeuren." "Oke, oke," zegt die agent, "dan heb ik nog een vraag. Was het een Indische olifant of een Afrikaanse?" Die vent zegt: "Jongen, dat kon ik niet zien want hij had (hik) een bivaksmuts op." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

1500: Polen - Nederland (D)
1800: Slovenie - Denemarken (C)
2100: Servie - Engeland (C)

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze zondag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten