zondag 14 juli 2024

Zo 2024-07-14

Toppert alert! Toppert alert! EURO 2024 finalewedstrijd op het programma vandaag. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1.

De juf staat voor haar klasje en vraagt aan Rik: "Er zitten zes vogels op een hek, je schiet er twee dood, hoeveel vogels blijven er dan nog over?" Rik antwoordt: "Geen enkele juffrouw, want de andere vogels gaan vliegen van het schieten." "Nee Rikkie," zegt de juf, "het antwoord is vier, maar je manier van denken bevalt me wel." Dan vraagt Rik: "Juf, ik heb ook een vraagje voor u: drie vrouwen eten een ijsje, de eerste likt aan het ijsje, de tweede zuigt aan het ijsje en de derde bijt erin. Hoe kun je nu zien welke vrouw getrouwd is?" De juf wordt een beetje rood en zegt dan: "uhm, de vrouw die aan haar ijsje zuigt." "Nee," zegt Rik, "het is diegene met de trouwring om haar vinger, maar jouw manier van denken bevalt me ook wel." Afijn, op het EK-programma voor vandaag:

2100: Spanje - Engeland

Zoek het uit. Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie apetijtelijke dametjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke songs om deze zondag door te komen. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten