maandag 16 september 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League avondje is weer begonnen mensen. Met vanavond gelijk spektakel tussen Juventus en PSV. Allemaal te zien op voetbalzender Ziggo. Vanaf 18.45 uur de wedstrijd, uurtje eerder begint al de voorbeschouwing.

Vanavond is het zover: Juventus tegen PSV in de Champions League! Een clash tussen Italiaanse degelijkheid en Nederlandse bravoure. Maar laten we eerlijk zijn, de grootste vraag die op ieders lippen brandt is: gaan we eindelijk het middenveld Schouten, Veerman en Koopmeiners zien? Oké, misschien niet helemaal in de formatie zoals we hadden gehoopt, maar dan wel op een originele manier. Juventus moet zich namelijk oprichten na een "slechte generale" (0-0, haar op je lul), zoals Teun Koopmeiners met zijn team te verduren kreeg tegen Empoli. De middenvelder, die de hoop van veel Oranje-fans belichaamt, staat natuurlijk aan de kant van de Italianen. Aan de overkant staan PSV’ers Joey Veerman en Jerdy Schouten te popelen om te laten zien dat Nederland het betere voetbal-DNA heeft. Deze strijd op het middenveld zou weleens een bizarre dynamiek kunnen opleveren. Maar vergeet ook niet de aanval. Gaan we nog een glimp opvangen van de befaamde Juventus-verdediging die al decennia rotsvast lijkt? Of gaat PSV met de creatieve flair van Noa Lang en de snelheid van Bakayoko de oude dame doen wankelen? Wat het ook wordt, het belooft een heerlijke Europese avond te worden. Onze voorspelling? Een moeizaam gelijkspelletje.

Laatste alinea alweer. Of te wel zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vier dames die er zin in hebben en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne 80 songs. Om je alvast ietwat in de stemming te brengen. We gaan foebeloe koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten