donderdag 19 september 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert!. Donderdagavond Champions League avond. Huh? Ja heus het is echt. Vanavond de clash tussen Feyenoord en Leverkusen op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender Ziggo. Vanaf 18.45 uur de wedstrijd, uurtje eerder begint al de voorbeschouwing.

Donderdagavond wordt het vuurwerk in de Champions League: Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. Het duel tussen Rotterdamse strijd en Duitse efficiƫntie, maar de echte kraker speelt zich af aan de zijkant van het veld: Quinten Timber vs Jeremie Frimpong. Beide Oranjeklanten zullen zich danig willen laten zien. Aanvoerder Quinten Timber, de Rotterdamse middenvelder die met zijn precisie de bal door oog van naald kan steken, staat oog in oog met zijn Oranjemaatje Jeremie Frimpong. Frimpong, de vliegende rechtsback van Leverkusen, leek afgelopen weekend tegen Hoffenheim te vliegen op een mix van Red Bull en curryworst. Terwijl zijn team vier keer wist te scoren, fladderde Jeremie als een vleermuis over de rechterflank. Feyenoord-coach Brian Priske heeft ongetwijfeld slapeloze nachten gehad, piekerend over hoe hij deze Duitse storm gaat doorstaan. Maar het is niet alleen Frimpong die Feyenoord zorgen baart. Leverkusen is in topvorm en komt vol vertrouwen naar de Kuip. Hun overtuigende overwinning in de Bundesliga heeft de donkere wolken boven Zuid-Rotterdam nog wat dikker gemaakt. Toch, wie weet kunnen de Feyenoorders voor een verrassing zorgen. Feyenoord zit misschien muurvast, maar in de Champions League is immers alles mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan een club uit Rotterdam die tegen alle verwachtingen een Duits topteam vloert? Onze voorspelling? Een moeizaam gelijkspelletje.

Laatste alinea alweer. Of te wel zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames die er zin in hebben en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne 80 songs. Om je alvast ietwat in de stemming te brengen. We gaan foebeloe koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten