maandag 30 september 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Dinsdagavond Champions League avond jeweetzelf. Clash tussen PSV en Sporting CP op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender Ziggo. Vanaf 20.15 uur een voorbeschouwing, vanaf 21.00 uur aanvang van de wedstrijd.

Twee weken geleden tegen Juventus was natuurlijk lachwekkend. Eindhovenaren staan weer met beide voetjes op de grond. Vanavond neemt PSV het in eigen huis op tegen het Portugese Sporting CP. Terwijl beide ploegen het goede gevoel meenemen uit de competitie, zijn er ook genoeg vraagtekens. PSV, dat dit seizoen onder Peter Bosz flitsend voetbal laat zien, krijgt met Sporting een geduchte tegenstander tegenover zich. De vraag die veel PSV-supporters bezighoudt: wanneer gaat Joey Veerman zich écht laten zien op het Europese podium? Veerman, vaak de maestro op het middenveld van PSV, heeft in de Eredivisie zijn stempel gedrukt. Maar Champions League-succes laat nog op zich wachten. Misschien biedt deze wedstrijd de ideale kans. Sporting heeft een solide defensie, maar een creatieve Veerman kan precies de sleutel zijn om die te kraken. Nou mooi niets van dat alles dus. Veerman doet niet mee want au. Lekker dan. Aan de andere kant is er Sporting, dat vol vertrouwen naar Eindhoven afreist na een sterke reeks overwinningen. Viktor Gyökeres, Sporting's Zweedse aanvalsleider, is weer fit en hongerig om zijn stempel te drukken. De PSV defensie, met Ramalho en Bella-Kotchap, moet dus alert zijn. Kan Gyökeres de Eindhovense verdediging in de problemen brengen, of zal PSV juist profiteren van zijn kwetsbare momenten? Onze voorspelling? PSV heeft het thuisvoordeel, en de fans in het Philips Stadion zullen zorgen voor een kolkende sfeer. Gaan we toch voor een gelijkspelletje.

Laatste aline alweer. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie ladies die wel van wanten weten en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke 90 hits van je boem boem boem en meer van dat alles. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten