maandag 9 september 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nations League potje Nederland-Duitsland voor je koker. Aftrap: 20.45 uur. Locatie: Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Voorbeschouwing vanaf 20.20 uur te zien op voetbalzender NPO 3.

Na het makkelijke potje tegen Bosnië, waarin Oranje de tegenstander zonder al te veel moeite te kakken zette, staat nu de clash met Duitsland voor de deur. Was het een glansrijke prestatie? Bij vlagen wel, maar laten we eerlijk zijn: het was maar Bosnië. Het centrale verdedigingsduo, actief bij Manchester United en Liverpool, was vrijdag helaas eerder actief in de categorie 'misverstanden'. Ze zullen tegen Duitsland echt uit een ander vaatje moeten tappen, want dit wordt geen trainingspotje. Alhoewel wij gokken dat Timber J. ballertje Te Ligt zal vervangen, echter dit terzijde. Onze oosterburen vernederden afgelopen vrijdag Hongarije en dat zonder hun sterspeler Kroos. Jeweetzelf. En alhoewel Zirkzee uitstekend speelde tegen Bosnie zal Brobbey vanavond in de spits starten. Voor de omschakeling, zo is de uitleg van de coach. Wij houden het op van 'laat het nu maar eens een keertje zien Brobbey' want het is slechts Nations League (lees vriendschappelijk voetbal) hè. Valt er verder nog iets te vertellen? Hmm, hebben we De Roon, Wijnaldum, Blind en Memphis gemist? Antwoord: NEE. Voorspelling maar doen dan? Op papier is Duitsland op elke positie beter (denk aan Füllkrug, Musiala, Wirz en Havertz), maar wij blijven lekker chauvinistisch. Een gelijkspelletje moet met een beetje mazzel toch wel kunnen.

Laatste alinea alweer. Time flies when you're having fun. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie heerlijke dames kijk ze eens prima paraderen voor je en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne 80-songs hoe genotvol is dat? Genoeg. Zet het bier alvast koud. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten