woensdag 2 oktober 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Woensdag gehaktdag. FC Girona-Feyenoord. Champions League avondje van achweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender Ziggo. Vanaf 17.45 uur een voorbeschouwing, vanaf 18.45 uur aanvang van de wedstrijd.

Twee weken geleden tegen Leverkusen was natuurlijk lachwekkend. Rotterdammers staan weer met beide voetjes op de grond. Vanavond een nieuwe kans. De Spanjaarden, die nog geen winst hebben geboekt sinds de zomercollectie werd uitgerold, zijn toe aan succes. Maar Feyenoord, dat net een moeizaam 1-1 gelijkspel tegen NEC achter de rug heeft, komt niet bepaald als underdog naar Girona. Afijn, beide ploegen kunnen wel wat positiefs gebruiken! Bij Girona hangt de vlag al weken halfstok. Ze wachten nu al een maand op een overwinning en ex-internationaal Daley Blind heeft het er ook niet makkelijk. Hij gaf weliswaar een assist in de vorige wedstrijd, maar viel vervolgens geblesseerd uit. Misschien moet Blind in deze wedstrijd zijn zieke knie met rust laten, anders moet hij Donny van de Beek bellen voor revalidatieadvies. Of Van de Beek in de basis start, valt betwijfelen. Dan Feyenoord, waar de supporters stiekem alweer dromen van Europese glorie. Je mot wat. In de Nederlandse competitie lijkt het er immers op dat de Rotterdammers de concurent uit Eindhoven uit het oog is verloren in de titelrace. Onze voorspelling? Ach, het blijft koffiedik kijken. Doe maar een gelijkspelletje.

Laatste aline alweer. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie chikcs zo voor je van het WWW gplukt en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke eurodance 90 hits. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten