maandag 21 oktober 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! PSG-PSV, Champions League jeweetzelf. Allemaal te bewonderen op voetblzender Ziggo. Vanaf 21.00 uur is het game on, vanaf 20.00 uur kun je al inschakelen voor een fijne voorbeschouwing.

Vanavond staat er een kraker op het programma in de Champions League: Paris Saint-Germain tegen PSV Eindhoven. Dit wordt niet zomaar een potje. Geen Mbappé bij de Fransen, want meneertje heeft eindelijk de sprong naar Real Madrid gemaakt. Grote vraag is nu: wie gaat de Parijse jetset vermaken? Misschien dat de immer charismatische Ousmane Dembélé het stokje overneemt, al heeft hij een neiging om net zo vaak te scoren als hij zijn sleutelbos kwijtraakt. PSV, onder leiding van Peter Bosz, heeft zelf ook wat personele problemen. Joey Veerman, het brein op het middenveld, is er helaas niet bij vanwege een blessure. Jerdy Schouten liep ook weer een pijntje op (doet-ie mee of doet-ie niet mee that's the question), dus Bosz mag flink puzzelen. En dan nog het gemis van de PSV-fans. Dankzij een verbod vanuit Frankrijk zullen de Eindhovenaren zonder hun trouwe aanhang moeten strijden. Of ja, misschien probeert er nog een groepje undercover in Parijs te komen, vermomd als Franse toeristen met een stokbrood en een glas wijn in de hand. Jeweethetniet. Brabantse nachten zijn lang vooral in Parijs. Hoe dan ook, PSV heeft zeker een kans om te verrassen, vooral omdat PSG in de competitie op spaarstand lijkt te spelen. Wat is er mooier dan een stunt van PSV, zonder supporters, maar met de steun van iedereen in Nederland voor de tv? Al is het maar om te zien of Bosz het volhoudt om een keer niet nerveus op en neer te lopen langs de lijn! Onze voorspelling? Hmm, wij denken toch dat de Parijzenaren een maatje te groot zijn voor de lampies. Het is wat het is.

Laatste alinea alweer. Je veux de l’amour. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie plezierige dames van het WWW geplukt en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie kostelijke 90-muziekdeukdeuntjes. Om de dinsdag mee door te komen. Nous allons regarder le football.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten