dinsdag 22 oktober 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert. Benfica vs Feyenoord. Wedstrijd nummer drie alweer in de nieuwe Champions League. Bende is allemaal te bekijken via voetbalzender Ziggo. Vanaf 20.00 uur eerste een voorbeschouwing, vanaf 21.00 uur is het ballen maar.

Vanavond staat Feyenoord voor een mooie uitdaging in de Champions League: een uitwedstrijd tegen het ongeslagen Benfica. Lissabon is da place to be. Alsof dat nog niet lastig genoeg is, krijgt het team van Brian Priske een weerzien met een paar oude bekenden. Bij Benfica zitten namelijk oud-PSV-trainer Roger Schmidt, de Griekse sluipschutter Vangelis Pavlidis (bekend van zijn AZ-dagen), en als kers op de taart: voormalig Feyenoord-held Orkun Kökcü. Kökcü, die voor Feyenoord menig pareltje scoorde, is nu bezig om zijn nieuwe liefde Benfica te plezieren. Feyenoord zou het makkelijk kunnen maken door Kökcü een welverdiende vrije avond te gunnen en een bloemetje te sturen, maar dat ligt waarschijnlijk niet in de lijn der verwachtingen. De Rotterdammers hebben immers een missie: winnen in Lissabon en de groepsfase nog spannender maken. Vergeten is de oefennederlaag aan het begin van dit seizoen. Dat was een harde les. Nee, de zorgen bij de Rotterdammers draaien momenteel vooral om verdediger Hugo Bueno, die met een vraagteken op het vliegtuig naar Portugal stapt. Roger Schmidt zit er in ieder geval ontspannen bij, alsof hij nog steeds in de Eredivisie-coachmodus zit en zijn team op automatische piloot de wedstrijden binnenharkt. Maar Feyenoord mag hem niet onderschatten: de ploeg uit Rotterdam zal stevig aan de bak moeten tegen dit goed draaiende Benfica. De wedstrijd belooft in elk geval vuurwerk, met Pavlidis die als een ware Griekse krijger voor Benfica zal strijden, en Kökcü die zal proberen Feyenoord een traantje te laten wegpinken. Maar geen zorgen, de Feyenoorders in Nederland zitten klaar om met een een biertje voor de buis te juichen. Onze voorspelling? Helaas havenpikkies, Portugezen zijn net een maatje te groot.

Laatste alinea alweer. Eu quero amor. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie retelekkere ladyvarianten en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie kneiterzalige 80-muziekdeukdeuntjes. Om de woensdag mee door te komen. Vamos assistir futebol, pessoal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten